Poleti 2016 smo v Ljubljani uradno predstavili sistem souporabe vozil Avant2Go. Vanj smo vključili zgolj stoodstotno električna vozila, še nekaj nepogrešljivih partnerjev in pričeli z zbiranjem prvih uporabnikov “pionirjev”.

Tisti, ki ste z nami že od vsega začetka, veste, da se je v štirih letih spremenilo, nadgradilo, dopolnilo, pa tudi brez našega vpliva zgodilo marsikaj.

Družina uporabnikov se je večala, sistem smo razširili izven Ljubljane in celo izven Slovenije, število brezemisijskih kilometrov se je eksponentno večalo, število lastniških vozil pa manjšalo. No, tudi “korono” smo preživeli.

Dosedanji odziv je dosegel celo presegel naša pričakovanja, zato se vstopa v peto leto delovanja veselimo še toliko bolj. Štiri leta po predstavitvi je tako ponovno pred vami kratka fotozgodba o nekaterih najnovejših “Avant2Go mejnikih”.

1. Avant2Go družina še naprej raste

Prednosti Avant2Go mobilnosti ste mnogi spoznali zelo hitro. Zanimanje za sistem je že od samega pričetka preseglo naša pričakovanja, zato smo hitro popolnili naše kapacitete vozil in lokacij, katerih nabor glede na zmožnosti konstantno širimo. Še bolj kot obsežen uporabniški bazen nas veseli vaše zadovoljstvo in številni pozitivni odzivi.

2. Lokacije in vozila že kar težko preštejemo

Danes v floti Avant2Go souporabljate že preko 200 električnih vozil, ki ustrezajo najsodobnejšim tehničnim in varnostnim standardom. Vse več je tudi lokacij, kjer lahko vozila najemate. Štetje le-teh bo kar zamudno opravilo – no, če se boste že lotili, naj vam zgolj namignemo, da smo stotico že krepko presegli. 🙂

3. Avant2Go izven meja Slovenije

Dubrovnik je slikovito zgodovinsko mesto, ki se bori z močno prometno obremenitvijo. Prav zato nas še posebej veseli, da se tu začenja pisati zgodba nove mobilnosti na Hrvaškem. Dubrovniku se bodo kmalu pridružila še nekatera druga večja mesta. Novica je dobrodošla tudi za slovenske uporabnike sistema, saj lahko (po podpisu pogodbe za souporabo na Hrvaškem) prek iste mobilne aplikacije vozila dodatno (so)uporabljate v mestih naše južne sosede.

4. Avant2Go “rent-a-car”

Gre za možnost rezervacije »rent-a-car« vozila kar preko aplikacije Avant2Go. Postopek je mogoč 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Za vaše udobje lahko rezervirano vozilo prevzamete na eni od številnih lokacij, ki so na voljo v aplikaciji. Dodatna prednost je možnost dostave vozila pred vaša vrata, ki jo za zdaj ponujamo v Ljubljani in Mariboru.

5. Avant2Go dostava

Otežen nakup nujnih življenjskih dobrin v obdobju pandemije novega koronavirusa je bil le povod za ekstremno pospešitev razvoja Avant2Go dostave. V tem kriznem obdobju smo s tehnološkim partnerjem Voyegom delali nekako v slogu Formule 1, a smo po zaslugi že obstoječe infrastrukture, predvsem povezanih vozil, imeli zelo dobro izhodišče. Dostava je kot povsem nova funkcionalnost na voljo znotraj že obstoječe mobilne aplikacije Avant2Go. Kmalu bo na voljo še bogatejša ponudba, že sedaj pa jo uporabljajo podjetja (trgovci) za dostave svojih dobrin.

6. Svojo mobilnost sistemu Avant2Go še naprej zaupajo številna podjetja

Avant2Go BTC

Naši snovalci so posebno pozornost namenili podjetjem. Prednosti uporabe sistema za svoje poslovanje s pridom izkoriščajo podjetja različnih velikosti in panog: tako proizvodna kot storitvena, finančne institucije in tehnološka podjetja. Zanje ponujamo pakete, ki se razlikujejo glede na vrednost in število uporabnikov. Aktualno ponudbo si lahko ogledate na spletni strani www.avant2go.com. Aplikacija omogoča, da uporabniki izbirajo med službeno in zasebno uporabo, s čimer so povezani tudi upravičeni stroški za službene namene.

7. Dnevni najem

Tudi obstoječo Avant2Go floto lahko preprosto, preko iste aplikacije, uporabljate za eno- ali večdnevne potrebe – za denimo izlete, vikend, službene poti in podobno – hkrati pa bo najvišja dnevna cena souporabe vozil Avant2Go fiksirana in vnaprej znana. V praksi to pomeni, da ko z vsoto prevoženih kilometrov in porabljenega časa dosežete to ceno, le-ta znotraj 24-ih ur najema ne narašča več in predstavlja končno ceno, čeprav v tem času morebiti naredite dodatne kilometre (in imate vozilo seveda tudi dlje časa v najemu). Za zagotavljanje nujne mobilnosti v času epidemije smo za dnevne najeme omogočili še posebej ugodne pogoje, kar smo zaradi odličnega odziva še podaljšali do konca poletja.

8. Avant2Go prihaja na Dolenjsko

Štirim slovenskim mestom, kjer gostuje Avant2Go, se bo še v letošnjem letu pridružilo še eno. Gre za prestolnico Dolenjske – Novo mesto. Tudi tu bo Avant2Go projekt na začetku seveda pilotni, kmalu pa razkrijemo še več o ostalih podrobnostih zagona dolenjske veje sistema.

Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na že znanih naslovih: brezplačni telefonski številki (080 12 23) in e-poštnem naslovu (support@avant2go.com).

Hvala vam za podporo! Gremo dalje – “go, Avant2Go”! 🙂