Poleti 2016 smo v Ljubljani uradno predstavili sistem souporabe vozil Avant2Go. Vanj smo vklju─Źili zgolj stoodstotno elektri─Źna vozila, ┼íe nekaj nepogre┼íljivih partnerjev in pri─Źeli z zbiranjem prvih uporabnikov “pionirjev”.

Tisti, ki ste z nami ┼że od vsega za─Źetka, veste, da se je v ┼ítirih letih spremenilo, nadgradilo, dopolnilo, pa tudi brez na┼íega vpliva zgodilo marsikaj.

Dru┼żina uporabnikov se je ve─Źala, sistem smo raz┼íirili izven Ljubljane in celo izven Slovenije, ┼ítevilo brezemisijskih kilometrov se je eksponentno ve─Źalo, ┼ítevilo lastni┼íkih vozil pa manj┼íalo. No, tudi “korono” smo pre┼żiveli.

Dosedanji odziv je dosegel celo presegel na┼ía pri─Źakovanja, zato se vstopa v peto leto delovanja veselimo ┼íe toliko bolj. ┼átiri leta po predstavitvi je tako ponovno pred vami kratka fotozgodba o nekaterih najnovej┼íih “Avant2Go mejnikih”.

1. Avant2Go dru┼żina ┼íe naprej raste

Prednosti Avant2Go mobilnosti ste mnogi spoznali zelo hitro. Zanimanje za sistem je ┼że od samega pri─Źetka preseglo na┼ía pri─Źakovanja, zato smo hitro popolnili na┼íe kapacitete vozil in lokacij, katerih nabor glede na zmo┼żnosti konstantno ┼íirimo. ┼áe bolj kot obse┼żen uporabni┼íki bazen nas veseli va┼íe zadovoljstvo in ┼ítevilni pozitivni odzivi.

2. Lokacije in vozila ┼że kar te┼żko pre┼ítejemo

Danes v┬áfloti Avant2Go souporabljate ┼że preko 200 elektri─Źnih vozil, ki ustrezajo najsodobnej┼íim tehni─Źnim in varnostnim standardom. Vse ve─Ź je tudi lokacij, kjer lahko vozila najemate. ┼átetje le-teh bo kar zamudno opravilo – no, ─Źe se boste ┼że lotili, naj vam zgolj namignemo, da smo stotico ┼że krepko presegli. ­čÖé

3. Avant2Go izven meja Slovenije

Dubrovnik je slikovito zgodovinsko mesto, ki se bori z mo─Źno prometno obremenitvijo.┬áPrav zato nas ┼íe posebej veseli, da se tu za─Źenja pisati zgodba nove mobilnosti na Hrva┼íkem. Dubrovniku se bodo kmalu pridru┼żila ┼íe nekatera druga ve─Źja mesta.┬áNovica je dobrodo┼íla tudi za slovenske uporabnike sistema, saj lahko (po podpisu pogodbe za souporabo na Hrva┼íkem) prek iste mobilne aplikacije vozila dodatno (so)uporabljate v mestih na┼íe ju┼żne sosede.

4. Avant2Go “rent-a-car”

Gre za mo┼żnost rezervacije ┬╗rent-a-car┬ź vozila kar preko aplikacije Avant2Go. Postopek je mogo─Ź 24 ur na dan, 7 dni v tednu.┬áZa va┼íe udobje lahko rezervirano vozilo prevzamete na eni od ┼ítevilnih lokacij, ki so na voljo v aplikaciji. Dodatna prednost je mo┼żnost dostave vozila pred va┼ía vrata, ki jo za zdaj ponujamo v Ljubljani in Mariboru.

5. Avant2Go dostava

Ote┼żen nakup nujnih ┼żivljenjskih dobrin v obdobju pandemije novega koronavirusa je bil le povod za ekstremno pospe┼íitev razvoja Avant2Go dostave. V tem kriznem obdobju smo s tehnolo┼íkim partnerjem Voyegom delali nekako v slogu Formule 1, a smo po zaslugi ┼że obstoje─Źe infrastrukture, predvsem povezanih vozil, imeli zelo dobro izhodi┼í─Źe.┬áDostava je kot povsem nova funkcionalnost na voljo znotraj ┼że obstoje─Źe mobilne aplikacije Avant2Go. Kmalu bo na voljo ┼íe bogatej┼ía ponudba, ┼że sedaj pa jo uporabljajo podjetja (trgovci) za dostave svojih dobrin.

6. Svojo mobilnost sistemu Avant2Go še naprej zaupajo številna podjetja

Avant2Go BTC

Na┼íi snovalci so posebno pozornost namenili podjetjem. Prednosti uporabe sistema za svoje poslovanje s pridom izkori┼í─Źajo podjetja razli─Źnih velikosti in panog: tako proizvodna kot storitvena, finan─Źne institucije in tehnolo┼íka podjetja. Zanje ponujamo pakete, ki se razlikujejo glede na vrednost in ┼ítevilo uporabnikov. Aktualno ponudbo si lahko ogledate na spletni strani www.avant2go.com. Aplikacija omogo─Źa, da uporabniki izbirajo med slu┼żbeno in zasebno uporabo, s ─Źimer so povezani tudi upravi─Źeni stro┼íki za slu┼żbene namene.

7. Dnevni najem

Tudi obstoje─Źo Avant2Go floto lahko preprosto, preko iste aplikacije, uporabljate za eno- ali ve─Źdnevne potrebe – za denimo izlete, vikend, slu┼żbene poti in podobno – hkrati pa bo najvi┼íja dnevna cena souporabe vozil Avant2Go fiksirana in vnaprej znana. V praksi to pomeni, da ko z vsoto prevo┼żenih kilometrov in porabljenega ─Źasa dose┼żete to ceno, le-ta znotraj 24-ih ur najema ne nara┼í─Źa ve─Ź in predstavlja kon─Źno ceno, ─Źeprav v tem ─Źasu morebiti naredite dodatne kilometre (in imate vozilo seveda tudi dlje ─Źasa v najemu). Za zagotavljanje nujne mobilnosti v ─Źasu epidemije smo za dnevne najeme omogo─Źili ┼íe posebej ugodne pogoje, kar smo zaradi odli─Źnega odziva ┼íe podalj┼íali do konca poletja.

8. Avant2Go prihaja na Dolenjsko

┼átirim slovenskim mestom, kjer gostuje Avant2Go, se bo ┼íe v leto┼ínjem letu pridru┼żilo ┼íe eno. Gre za prestolnico Dolenjske – Novo mesto. Tudi tu bo Avant2Go projekt na za─Źetku seveda pilotni, kmalu pa razkrijemo ┼íe ve─Ź o ostalih podrobnostih zagona dolenjske veje sistema.

Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na ┼że znanih naslovih:┬ábrezpla─Źni telefonski ┼ítevilki (080 12 23)┬áin e-po┼ítnem naslovu (support@avant2go.com).

Hvala vam za podporo! Gremo dalje – “go, Avant2Go”! 🙂