Sistem souporabe električnih vozil Avant2Go domuje v štirih slovenskih mestih. Vsa letos gostijo tekme prve državne lige v nogometu.

⚽ 4 Avant2Go mesta, 5 prvoligašev

Mariborčani stiskate pesti za najtrofejnejši slovenski klub vseh časov, NK Maribor, Prekmurci množično obiskujete tekme NŠ Mure, Gorenjci pa kranjskega NK Triglava. V prestolnici letos po nekaj sezonah ponovno domujeta dva prvoligaša. Poleg NK Olimpije, ki igra na stoženskem stadionu, si lahko v Šiški ogledate tudi tekme NK Brava.

🎁 Ker smo v ekipi Avant2Go veliki nogometni navdušenci, nas še toliko bolj veseli, da vas lahko do 5. decembra vabimo k sodelovanju v nogometni nagradni igri:

Z uporabo električnih vozil sistema Avant2Go lahko osvojite VIP obisk prav posebnega nogometnega spektakla. Za nameček vas tja peljemo s prestižno električno limuzino Teslo S, na vas pa čakajo tudi nekatere druge zelo privlačne nagrade.

Za sodelovanje kliknite TUKAJ🎁

Najbrž bi bilo odveč, če bi poskušali naštevati lokacije Avant2Go, ki stojijo najbližje stadionom omenjenih klubov. Ljubitelji “lepe igre” dobro veste, kje domuje vaš ljubljeni klub, lokacije Avant2Go pa lahko zelo preprosto še enkrat preverite v naši mobilni aplikaciji, ki je brezplačno na voljo na platformah App Store in Google Play.

#Avant2Go namig: Derbiji na stadionih Ljudski Vrt v Mariboru, Stožice v Ljubljani, ali pa na Fazaneriji v Murski Soboti običajno potekajo v večernih terminih. To pomeni, da je lahko izposoja vozil Avant2Go še ugodnejša, saj se po 18. uri začne obdobje nočne tarife, ki ceno minute izposoje znatno zmanjša.

Skupni družinski obisk, ali pa druženje s prijatelji. Nogometna tekma velja za odlično družabno popestritev popoldnevov ali večerov, če le “vložek” ni prevelik in nohti ob zadnjem sodnikovem žvižgu niso preveč pogrizeni. 🙂