Hej, to je zadnji klic, da ujameš najboljšo Avant2Go akcijo številnih ugodnosti.

Pohiti, saj se naša akcija za 5. obletnico konča že to soboto: nikoli doslej še nismo imeli tako ugodnega paketa, ki stane vsega 5 evrov, prinese pa kar 20 evrov dobroimetja na tvoj Avant2Go račun (!), ki ga lahko porabiš za vožnje. 

Še več: s kupljenim paketom te vključimo v nagradno igro, kjer lahko z nekaj sreče pri žrebu osvojiš vikend najem Tesle, najbolj kul električne limuzine + nagradili bomo še 30 izžrebancev, pri čemer bo vsak prejel kar 20 dodatnih evrov dobroimetja za Avant2Go vožnje.

Kje dobim jubilejni paket?

Preprosto, najdeš ga v aplikaciji Avant2Go pod zavihkom Trenutna ponudba, kjer skoraj v hipu opraviš tudi nakup. Še bolje: vse potrebno za tvojo aktivacijo uredimo na daljavo, aplikacija pa ti sama sporoči, kaj je treba storiti.

Drži, jubilejna akcija bo na voljo samo še do vključno te sobote, zato ti svetujemo, da resnično pohitiš in pridobiš vse ugodnosti.

Prazničnih ugodnosti zate pa s tem še ni konec: preko našega odličnega priporočilnega programa lahko namreč prejmeš (vsaj) še dodatnih 20 evrov dobroimetja za vožnje! Več si lahko prebereš tudi na spletni povezavi: avant2go.si/referral.

Za še več pozitivnih novic pa skrbimo kar ves čas, saj v našo/vašo floto sproti dodajamo nova vozila, aktiviramo nove lokacije, širimo pa se tudi v nova mesta (naslednje bo res Novo mesto 😊).

___________________________

P.S.: Če nas kakorkoli potrebuješ, smo ti vselej na voljo preko maila (support@avant2go.com), z veseljem pa 24/7 tudi na brezplačni številki 080-12 23 😊

Vse dobro še naprej
Ekipa Avant2Go