Ponudba Avant2Go lokacij v Mariboru je skladno z naraščajočim povpraševanjem vse bolj pestra in celovita. Štajerska prestolnica je za Ljubljano po številu lokacij danes trdno na drugem mestu, saj ste tudi tukajšnji uporabniki hitro prepoznali prednosti souporabe električnih vozil – pa naj gre za posameznike ali podjetja.

#Avant2Go lokacija tedna: Univerzitetni športni center Leona Štuklja

Tokrat v naši redni rubriki “lokacija tedna” izpostavljamo eno najbolj svežih mariborskih lokacij. Ta se nahaja ob Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja – torej na zelo frekventni in številnim uporabnikom zelo priročni lokaciji.

Glavne značilnosti

  • Naslov: Koroška cesta 130
  • Število parkirnih mest: 3
  • Število polnilnih postaj: brez
  • Lokacija je dostopna 24/7, zapornice odpirate s preprostim pritiskom na gumb v Avant2Go aplikaciji

Študentska baza

Okolica lokacije je prava mariborska “študentska baza”. Tu so Filozofska in Pedagoška fakulteta ter Fakulteta za naravoslovje in matematiko, sedež mariborske študentske organizacije (ŠOUM), ki organizira večino lokalnih študentskih prireditev ter uprava študentskih domov.

V neposredni bližini lokacije se namreč nahaja študentsko naselje Gosposvetska, v sklop katerega spadajo študentski domovi na Koroški cesti (študentski domovi 4, 5, 6 in 7) ter Gosposvetski cesti (študentski dom 15). Tako se najemov vozil na lokaciji redno poslužujejo tudi mariborski študenti.

Odveč je poudarjati, da je v bližini tudi veliko možnosti za šport in rekreacijo. V sklopu študentskih domov najdemo fitnes na prostem ter igrišče za nogomet in košarko. Obenem UŠC nudi plezalno steno, dvorano za skvoš, fitnes in igrišče za badminton.

Nenazadnje, tu se dogajajo številne prireditve in koncerti. Manjše redno gosti tudi priljubljeno prizorišče ŠTUK.

Ste lokacijo ob UŠC Leona Štuklja že obiskali? V družbi več kot 150 drugih (od tega 21 mariborskih) jo lahko kadarkoli poiščete v Avant2Go mobilni aplikaciji, na našem blogu pa že kmalu predstavimo novo. 🙂

V ponudbi lokacij Avant2Go izpostavljamo tudi:

#Avant2Go lokacija tedna: Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana (10 x 10) 📍

Na našem blogu najdeš še več zanimivosti in koristnih nasvetov. 🙂