Pravkar smo pri Avant2Go pričeli s poletno akcijo, ki prinaša kar nekaj vročih ugodnosti za nove in obstoječe uporabnike (preverite svoj e-nabiralnik) za še bolj sproščene poletne aktivnosti. 🏖😎

Skladno s tem torej predstavljamo “top” lokacijo za poletni vikend izlet. ☀️😉

#Avant2Go lokacija tedna: Paviljon Expano, Murska Sobota

Avant2Go smo konec leta 2016 pripeljali tudi v Mursko Soboto in hitro dokazali, da lahko sistem souporabe električnih vozil živi tudi v manjših krajih. Eno glavnih središč v regiji, katere prebivalci so v preteklosti radi potarnali nad zapostavljenostjo, je tako postalo drugo slovensko mesto z možnostjo souporabe vozil. Danes je uporabnikom tam na voljo pet Avant2Go lokacij – ena izmed njih se nahaja tudi ob paviljonu Expano.

Glavne značilnosti:

  • Naslov: Bakovska ulica 41
  • Število parkirnih mest: 2
  • Število polnilnih postaj: 1

Paviljon Expano, ki danes stoji na obrežju Soboškega jezera, je svojo zgodbo pričel na Expu v Milanu, kjer je leta 2015 služil kot slovenski paviljon. Danes ta objekt svojim obiskovalcem ponuja vpogled v lepote, značilnosti in zanimivosti Pomurja.

Užitkarska ponudba v neposredni okolici lokacije je nadvse pestra. Sončenje, namakanje v jezeru in morebiti slasten obrok so le nekatere izmed razpoložljivih aktivnosti. Za nameček je lokacija opremljena tudi z električno polnilnico, kjer lahko vozilo medtem preprosto napolnimo.

Ste lokacijo ob paviljonu Expano že obiskali? V družbi še 150 drugih jo lahko kadarkoli poiščete v Avant2Go mobilni aplikaciji, na našem blogu pa že kmalu predstavimo novo. 🙂

Lokacija preteklega tedna:

#Avant2Go lokacija tedna: Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana 📍

Na našem blogu najdeš še več zanimivosti in koristnih nasvetov. 🙂