Avant2Go – Blog

7 namigov za uporabo Avant2Go aplikacije

Avant2Go aplikacija je ključni element, ki omogoča souporabo 100 % električnih vozil. Mobilni telefon (pametna naprava) s tem dobesedno postane ključ vaše mobilnosti. Preko aplikacije lahko namreč rezervirate, odklenete in zaklenete izbrano vozilo, pa tudi začnete in zaključite najem. Tokrat izpostavljamo nekaj zanimivih osnovnih funkcionalnosti za boljšo uporabniško izkušnjo. Pokukajte, katerih … ;).

1. Karta Avant2Go lokacij

Z interaktivno karto Avant2Go lokacij, ki nam vseskozi prikazuje, kje se nahajamo, lahko enostavno poiščemo najbližje vozilo. V veliko pomoč je lahko tudi tistim, ki ljubljanskih ulic in uličic še ne poznajo najbolje. Vsaka lokacija je označena tudi s številom trenutno razpoložljivih vozil.

 

 

Avant2Go car sharing je z lokacijami v bližini železniške in avtobusne postaje primeren tudi za dnevne obiskovalce iz oddaljenih krajev … 😉

2. Seznam Avant2Go lokacij

Če smo ljubljanskih ulic bolj vešči, bo še lažji način izbiranja želene lokacije seznam le-teh. Poleg imena in fotografije vsake posamezne lokacije, sta v aplikaciji označeni tudi število trenutno razpoložljivih vozil in parkirnih mest. Seznam je avtomatično razvrščen po oddaljenosti od uporabnikovega trenutnega položaja.

 

 

Na avant2go.com lahko preverite celoten seznam Avant2Go lokacij …

3. Podatki o vozilu

Ko na določeni lokaciji izberemo želeni model vozila, nam Avant2Go aplikacija prikaže nekatere osnovne podatke o njem. Uporabnike zagotov zanima število kilometrov, ki jih lahko prevozijo glede na trenutno napolnjenost baterije. Oba podatka sta vidna: napolnjenost baterije v % in doseg v kilometrih. Pri dosegu sta navedeni dve števili, manjša predstavlja doseg v neugodnih pogojih (hitra vožnja, zelo nizke temperature, gretje), večja pa pričakovani povprečni doseg ob zmerni vožnji. Poleg tega si lahko na zaslonu s podatki o vozilu ogledate še število sedežev, vrat ter kosov prtljage, ki jih je moč pospraviti v prtljažnik. “Priložen” je tudi kalkulator, ki vam glede na vstavljeno število prevoženih kilometrov in porabljenega časa izračuna pričakovani strošek vožnje. Pred potrditvijo rezervacije se lahko odločite še za tip uporabe: zasebni ali poslovni (velja v primeru, ko ste registrirani kot uporabnik podjetja in zasebni uporabnik).

4. Zgodovina najemov

Vas zanima, kdaj in s katerimi vozili ste se doslej peljali ter koliko ste za to odšteli? Celotna zgodovina najemov vozil se beleži v vaši aplikaciji, kar zagotavlja dober pregled, tako časovno kot tudi stroškovno.

 

 

 

5. Statistika najemov

Še bolj zgovorna je statistika zgodovine najemov. Ta prikazuje skupni čas, ki ste ga preživeli v družbi Avant2Go vozil, število najemov in skupne stroške. Graf prikazuje tudi delež uporabe posameznega vozila. Katero pa je vaše najbolj priljubljeno?

 

 

Trenutno Avant2Go floto sestavljajo štirje različni modeli vozil.

6. Seznam pogostih vprašanj

Če kdaj zaidete v težave, ali pa ste le radovedni, priporočamo pregled seznama najpogostejših vprašanj, ki se porajajo našim uporabnikom. Na njem se nahajajo tako zelo splošna, kot tudi bolj specifična, tehnična vprašanja. Za vse informacije smo seveda 24/7 dosegljivi v okviru našega centra za podporo uporabnikom, in sicer na številki 080-1223.

 

7. Live chat

V kolikor seznam pogostih vprašanj ne bi zadoščal, je na voljo tudi svetovalec, ki vam z druge strani pomaga pri vaših vprašanjih. Vprašate ga lahko karkoli … no, skoraj karkoli. 😉

 

 

 

Aplikacija je na voljo:

Google Play

Apple Store