Praznik zaljubljencev je pred vrati in verjamemo, da ga – tako kot tudi mi – pričakujete z radostjo v svojih srcih. To je imenitna priložnost, da ljubljeno osebo razveselimo s svojo romantično pozornostjo.

Danes je valentinovo poleg praznika zaljubljencev vse bolj tudi praznik prijateljev in vseh, ki se imamo radi. Valentinovo tako nudi primeren trenutek, da si voščimo, bližnjim pa lahko podarimo cvetje, voščilnico, ali pa drobna darila.

Ali ste vedeli: Valentin naj bi živel v 3. stoletju našega štetja. Zaljubil se naj bi v slepo dekle, ki ji je s pisanjem svojih pesmi in pisem vrnil vid. Sprva je bil to zgolj verski praznik v čast svetemu Valentinu, valentinovo pa je današnji pomen dobilo po visokem srednjem veku.

V ekipi Avant2Go bomo letošnje valentinovo izkoristili kot izgovor, da vam (potem, ko je decembra na odličen odziv naletel paket GO Praznični) ponovno lahko ponudimo naš najugodnejši paket vstopa v svet nove mobilnosti – paket “GO Valentinovo” s prihrankom 59 evrov!

Paket GO Valentinovo ima vrednost 39 evrov, pri čemer so vsa vplačana sredstva kot dobroimetje namenjena samim vožnjam z električnimi vozili Avant2Go.

To pomeni, da je vstop v svet nove mobilnosti z Avant2Go car sharingom, enako kot GO Praznični, najugodnejši doslej … 😉❤️

V paket sta torej brezplačno že vključena registracija in izobraževanje, kar pomeni, da z nakupom prihranite kar 59 evrov. Paket je na voljo do konca valentinovega, 14. februarja.

Valentinovo kulture po svetu praznujejo na različne načine. Večinoma gre za različne vrste obdarovanj. Se morda spominjate izrezovanja papirnatih srčkov v osnovni šoli? 🙂

Nakup paketa je povsem preprost. Naročite ga na naši spletni strani s klikom na to povezavo.

Mnogi v Združenih državah Amerike pravijo, da je valentinovo edini dan, ko je ženski dovoljeno moškega zaprositi za roko. Če jo moški zavrne, ji mora po pravilu v zameno kupiti svilene nogavice.

Želimo vam nadvse romantično in s sladkostjo nove mobilnosti polepšano valentinovo! 💙

Vaša ekipa Avant2Go