Pomlad je tu z njo pa, kot se spodobi, tudi nekaj spomladanskih novosti v sistemu Avant2Go.

Začenjamo z novostjo za uporabnike, ki Avant2Go uporabljajo preko naše denarnice.

Poenostavljamo namreč prejemanje računov, tako da ob plačilu izbranega paketa ali dobroimetja prejmeš račun za celoten znesek, nato pa se dobroimetje zmanjšuje kot doslej – z opravljenimi vožnjami. Prednost tega načina je, da računov ne prejemaš ob vsakem zaključku najema, marveč v celoti že ob plačilu paketa.

Po opravljeni vožnji seveda prejmeš potrdilo o opravljeni vožnji.

Zaradi nadgradnje sistema ti bomo kot »začetno točko« novega načina v kratkem posredovali račun z aktualnim stanjem, ki ga imaš na svoji Avant2Go denarnici.

Se kaj spremeni zate? Čisto nič, saj Avant2Go uporabljaš povsem enako preprosto kot doslej.


Pomlad pa prinaša še več dobrih novic!

Med drugim smo pred kratkim začeli z ugodnostjo, ki je že takoj v začetku naletela na pozitiven odziv: priporočilni sistem (t.i. referral), s katerim na zelo enostaven način sebi in prijatelju (brezplačno!) omogočiš dodatno dobroimetje na Avant2Go računu – v kolikor tega še nisi storil, bodi brez skrbi, saj imaš svojo priporočilno kodo vedno dostopno v aplikaciji in jo lahko kadarkoli preko sporočila ali e-maila posreduješ prijatelju, ki še ni naš član (več si lahko prebereš na spletni povezavi: avant2go.si/referral).


Zagotovo pa te bo razveselila tudi tretja novica: z lepšim vremenom spet aktivno vključujemo nove Avant2Go lokacije.

V zadnjih dnevih smo tako odprli kar nekaj zanimivih prevzemno-vračilnih mest – npr.: Peca – Litostrojska cesta, Zavarovalnica Triglav – Verovškova ulica, Urban Ring Hotel – Dolenjska cesta, v prihodnjih tednih pa prihajamo še z dodatnimi.

Majhen namig: redno spremljaj aplikacijo, saj se bodo nekatere pojavile zelo hitro.


Novosti redno objavljamo tudi na naših socialnih omrežjih – InstagramuFacebookuLinkedInu in Twitterju.

Kmalu se beremo z naslednjim novičnikom, do takrat pa predvsem zdravja in srečnih voženj,

Tvoja Avant2Go ekipa