Se še odločate, kje preživeti najdaljšo noč v letu? Na ulicah in trgih bo kot ponavadi bučno, še posebej v štirih Avant2Go mestih, ki smo jim v minulem letu dodali nekaj novih lokacij. Za lažjo izbiro, kam se odpraviti v zadnjih urah starega leta, v nadaljevanju nekaj namigov. 😉

Ljubljana: Silvestrovanje na štirih trgih

V prestolnici se bo rajanje tokrat pričelo ob 21. uri, dogajanje pa se letos prvič seli še na Pogačarjev trg. Na Kongresnem trgu bodo množico razveseljevali Anabel, Nika Zorjan in Victory, ki bodo na oder stopili v letu 2019. Ob 16. uri bodo silvestrovanje omogočili tudi najmlajšim, ko se bodo tam zbrali pravljični junaki, zvrstile se bodo otroške glasbene točke, manjkal ne bo niti stari dobri dedek Mraz.

Streljaj stran, na Mestnem trgu, bo slišati dvojec Maraaya v duetu z Jazzilazom in njuno varovanko Klaro Jazbec. Na Trgu francoske revolucije bodo zbrane ogrevale skupine Super Action Heroes, Red Five Point Star in Elvis Jackson, ki preigravajo ska glasbo, medtem ko bodo ljubitelje narodnozabavne glasbe na Pogačarjevem trgu zabavali Gala Kvintet ter skupina France in krila.

Bližnje Avant2Go lokacije: Cankarjeva – Opera, Štefanova ulica, Kongresni trg – garaža, Vodnikov trg – Tržnica, Kotnikova 36, Kotnikova – Ledina Center, Grudnovo nabrežje, Vič – Tramvaj, Gospodarsko razstavišče, Tivoli Center, Prešernova – Pravoslavna cerkev, Avant car – Trdinova, Langusova – Vič, Poliklinika in Telekom – Hacquetova.

Maribor: Najdaljša tradicija javnega praznovanja

Pestro bo tudi na največjem slovenskem trgu, Trgu Leona Štuklja v starem mestnem jedru Maribora. Ob 21. uri bo slišati Nušo Derenda, prve ure novega leta pa bo glasbeno zaznamovala skupina Pop Design.

Foto: maribor-pohorje.si

Bližnje Avant2Go lokacije: Rakušev trg, Slomškov trg, Ljudski vrt, Lent in Frančiškanska cerkev.

Kranj: V prešernovem mestu s pravljico

Praznično vzdušje bodo najmlajšim v Kranju pričarali s pravljico lahkonočnico, ki bo med 18.05 in 18.15 zazvenela po zvočnikih starega mestnega jedra. Ob 22. uri bo oder Glavnega trga zavzel Marko Vozelj v spremstvu svojih Mojstrov.

Foto: MO Kranj

Bližnje Avant2Go lokacije: Mestna občina Kranj in Cesta 1. maja 1a.

Murska Sobota: Domačini na murskosoboškem odru

Otroškemu programu se od 17. ure lahko pridružite tudi v Murski Soboti, za dobro razpoloženje starejših pa bosta od 22. ure naprej skrbeli skupini D`Kwaschen Retashy in Tropic.

Foto: www.murska-sobota.si

Bližnje Avant2Go lokacije: Murska Sobota – Slovenska 15 in Telekom Slovenije.

Za parkirni prostor in trajno mobilnost smo poskrbeli mi, za rezervacijo vašega vozila in okolju prijazen začetek novega leta pa morate poskrbeti vi. 🙂 Še do konca decembra imate čas, da se s paketom GO praznični za le 19 evrov pridružite sistemu Avant2Go. Naročilo lahko izpeljete TUKAJ.

Ekipa Avant2Go vam želi srečno, zdravo in uspešno novo leto ter čim več zelenih kilometrov v njem!