Število lokacij Avant2Go, kjer lahko prevzemate in vračate električna vozila, se je povzpelo že na skoraj 150. Tako se mora celo naša ekipa, ki ima sistem sicer v malem prstu, pošteno potruditi, da našteje tolikšno bero lokacij.

V ta namen smo se odločili, da odslej na našem blogu tedensko predstavimo in izpostavimo eno, ki je zaradi svojih lastnosti in okoliščin še posebej zanimiva. Pa kar začnimo.

 

#Avant2Go lokacija tedna: Avant car – Trdinova, Ljubljana

Saj veste, kako pravi tisti pregovor, “da je treba začeti pred domačim pragom”. No, čeprav smo ga tokrat nekoliko vzeli iz konteksta, naj bo to “izgovor”, da kot prvo izpostavimo lokacijo pred našo poslovalnico na Trdinovi ulici v Ljubljani.

Glavne značilnosti:

  • Naslov: Trdinova ulica 9, Ljubljana
  • Število parkirnih mest: 15
  • Število polnilnih postaj: 8

Lokacija se nahaja v samem osrčju prestolnice. To pomeni, da za uporabnike predstavlja priročno in brezplačno parkirišče, ki je na primer zagotovljeno tudi v času najhujše popoldanske gneče.

Uporabnikom je namreč na voljo kar 15 parkirnih mest – nekaj jih je pred samo poslovalnico (mimogrede, zaradi vzporednih parkirišč strah pred bočnim parkiranjem tu odpade 😉), preostala pa se skrivajo v bližnji parkirni hiši. Slednja bodo še posebej dobrodošla v poletnih mesecih, ko senca parkirne hiše vozilom nudi hladno zavetje, ta pa uporabnike tako pričakajo prijetno ohlajena.

Da lokacija v središču mesta številnim predstavlja izhodišče za najrazličnejše opravke in aktivnosti, je skoraj nesmiselno poudarjati. V neposredni bližini sta tudi glavna avtobusna in glavna železniška postaja.

Nenazadnje, naša poslovalnica poleg lokacije predstavlja pravi #Avant2Go “showroom”, kjer vam člani naše ekipe iz prve roke nudijo vse informacije o souporabi vozil, električni mobilnosti ter novih tehnolgoijah, ki omogočajo implementacijo le-teh v naše vsakdanje življenje.

Ste lokacijo na Trdinovi že obiskali? V družbi še 150 drugih jo lahko kadarkoli poiščete v Avant2Go mobilni aplikaciji, na našem blogu pa že kmalu predstavimo novo. 🙂