Z novostjo (več)dnevnih najemov omogočamo še večje prihranke in dodatno poenostavljamo vašo mobilnost. Avant2Go floto lahko namreč odslej preko aplikacije preprosto in brezskrbno uporabljate tudi kot rent-a-car ;).

V okviru najnovejše nadgradnje za začetek predstavljamo novost, ki ste si jo zaželeli številni uporabniki in zato verjamemo, da za Avant2Go družino predstavlja veliko pridobitev.

Avant2Go floto boste namreč odslej preprosto, preko iste aplikacije, uporabljali tudi kot rent-a-car za eno- ali večdnevne potrebe – za denimo izlete, vikend, službene poti in podobno -, hkrati pa bo najvišja dnevna cena souporabe vozil Avant2Go fiksirana in vnaprej znana.

Ključne prednosti v primerjavi s klasično rent-a-car storitvijo so: široka mreža prevzemno-vračilnih lokacij (v vlogi ”poslovalnic” je že preko 60 lokacij v Ljubljani, Mariboru, Kranju in Murski Soboti), nobene zamudne administracije (postopek najema ostaja povsem enak kot ste ga bili vajeni doslej), odpiralni čas 24/7 (Avant2Go vozilo lahko najamete kadarkoli in na katerikoli razpoložljivi lokaciji), možnost najema v zadnjem trenutku, brez čakanja na potrditev ponudnika (sistem vedno prikaže vsa trenutno razpoložljiva vozila) …

Kaj smo naredili v razvojni ekipi Avant2Go? V aplikacijo smo vključili cenovno kapico, ki avtomatsko omejuje najvišjo ceno najema znotraj dneva. V praksi to pomeni, da ko z vsoto prevoženih kilometrov in porabljenega časa dosežete to ceno, le-ta znotraj 24-ih ur najema ne narašča več in predstavlja končno ceno, čeprav v tem času morebiti naredite dodatne kilometre (in imate vozilo seveda tudi dlje časa v najemu).

Cene dnevnega najema se začnejo že pri 39 evrih z DDV za Smart Electric Drive in nadaljujejo pri 49 (Renault Zoe), 59 (VW e-Golf) in 69 evrih (BMW i3).

S tem vam želimo omogočiti dodatno fleksibilnost, tudi v primeru daljših potreb po mobilnosti, saj je najvišja dnevna cena izposoje vozil iz Avant2Go flote vnaprej znana (in fiksna).

Med možnimi scenariji uporabe, kjer pridejo do izraza prednosti cenovne kapice, so denimo ugodna vikend uporaba, službena pot v Maribor ali prestolnico (in nazaj), sobotni izlet do enega izmed slovenskih turističnih biserov, enodnevno smučanje na katerem izmed slovenskih smučišč in podobno.

Z naslednjo nadgradnjo bo rent-a-car funkcija omogočala še več –preko aplikacije in ”iz domačega naslanjača” boste lahko namreč prvič izbirali ne samo znotraj rastoče Avant2Go flote, marveč tudi med široko množico razredov klasično gnanih vozil. 😉