Z veseljem oznanjamo začetek strateškega sodelovanja z AMZS, ki s svojimi storitvami in aktivnostmi neprecenljivo prispeva k varni mobilnosti udeležencev v cestnem prometu.

Avto-moto zveza Slovenije, ki ima na področju vozil in voznika izredno pomembno vlogo, se Sistemu Avant2Go pridružuje poleg Zavarovalnice Sava, ki je v partnerstvu že vse od začetka rednega delovanja.

Cilj zavezništva je pripomoči k hitrejšemu razvoju zelene mobilnosti v Sloveniji skozi različne inovativne oblike, vključno z mikromobilnostjo, kjer bomo z zasledovanjem čiste, učinkovite in dostopne storitve uporabnikom omogočili še več možnosti in svobode pri zadovoljevanju njihovih potreb po mobilnosti.

AMZS-jeve izkušnje in ozaveščevalna, izobraževalna ter varnostna vloga bodo nedvomno pripomogli k še hitrejšemu napredku kulture mobilnosti na slovenskih tleh.

Prvi sad našega sodelovanja je nedavno odprta lokacija “AMZS – Dunajska”, ki se nahaja na dvorišču [pravega prijatelja] ob eni izmed glavnih ljubljanskih vpadnic (naslov: Dunajska 128A). Nova atraktivna lokacija zajema dve parkirni mesti za vozila souporabe. Poiščite jo v naši mobilni aplikaciji!

O napredku in naslednjih mejnikih sodelovanja vas bomo sproti obveščali. Prijetno (so)uporabo! 😉