Ste se že odločili, s katerim prazničnim darilom boste razveselili svoje najbližje? Kaj pa Božičku – ste že pisali? 😉

Po vašem odličnem odzivu na našo lanskoletno praznično akcijo, smo se odločili, da Avant2Go Božičku tudi letos pišemo in ga prijazno poprosimo, da ponovno pripravi decembrsko presenečenje.

Njegovega odgovora smo se razveselili, saj pravi, da je svojo malho dodobra napolnil s posebnimi paketi GO praznični, ki predstavljajo idealno darilo za vaše najbližje in prijatelje!

Gre za najugodnejši paket, s katerim lahko vstopite v svet nove mobilnosti Avant2Go, ki je tekom leta 2018 v štirih slovenskih mestih postal še bolj pester in razvejan. Nove zanimive in priročne funkcionalnosti seveda lahko pričakujete tudi v prihajajočem letu, ko bo sistem souporabe 100% električnih vozil Avant2Go postal privlačnejši kot kdajkoli (namig: med drugim nismo pozabili tudi na potrebe po nekoliko daljši mobilnosti). 😉

Paket GO praznični omogoča, da se družini Avant2Go uporabnikov pridružite za 19 evrov, kar je enkratna praznična priložnost (vključen je tudi praktični prikaz delovanja storitve).

Nakup prazničnega darila – paketa GO praznični je povsem preprost. Naročite ga na avant2go.com s klikom na to povezavo.

Želimo vam nadvse prijeten ter s sladkostjo nove mobilnosti polepšan praznični december in zaključek leta 2018 – “ker je lepo deliti dobre stvari”💙

Vaša ekipa Avant2Go