Avtomobilski salon Slovenije se po dolgih 16 letih vrača v Ljubljano. Odziv slovenske javnosti, ki ga pričakuje z nestrpnostjo, je zato povsem razumljiv. Organizatorji napovedujejo od 80 do 100 tisoč obiskovalcev … Prisotni bomo tudi mi ;).

V enem tednu, začenjši s ponedeljkom 27. marca, se bo na razstavnem prostoru Gospodarskega razstavišča v Ljubljani obiskovalcem predstavilo kar 260 vozil – 29 prvič.

Zagotavljamo vam, da bo tudi Avantcarjev razstavni prostor vreden obiska 😉. Poleg Avant2Go car sharinga še ena 100 % električna novost na naših tleh.

V štirinajstih različnih dvoranah, ki jih bo zasedal salon, bo imela eno najpomembnejših in najopaznejših vlog nova mobilnost. Vabimo vas na Avant Carjev razstavni prostor. Tam se boste lahko pobliže spoznali tudi s storitvijo souporabe vozil Avant2Go. 🙂

Na voljo bomo za najrazličnejša vprašanja

Velik poudarek bo tudi na edukativnosti. V sklopu posebnega, “Tehnološkega paviljona” bodo predstavljene tudi tehnologije prihodnosti, ki že danes vztrajno trkajo na vrata našega mobilnostnega vsakdana.

Več informacij za obiskovalce 24. Avtomobilskega salona Slovenije se nahaja TUKAJ.