Bolj ko se približujemo poletnim mesecem, bolj se spreminja večerni in nočni utrip Ljubljane. Toplejše vremenske razmere skrbijo, da je zadrževanje na prostem še veliko prijetnejše. Uporabnice in uporabniki sistema Avant2Go imajo dodaten razlog za zadovoljstvo, saj za vse primere uporabe vozil v tako imenovanem nočnem terminu veljajo še ugodnejše cene najema – za poznopopoldansko nakupovanje, skok v kino, romantično večerjo v dvoje ali pa samo za zbistritev misli po delovnem dnevu in vozniški užitek nove mobilnosti.

Dnevi so torej vse daljši, sami pa jih lahko posledično še bolje izkoristimo – bodisi jih zapolnimo s preprostimi užitki, aktivnostmi, ali pa kako drugače – izbira je vaša. Avant2Go medtem za vse primere uporabe vozil v nočnem terminu poskrbi za ugodnejše cene najema. 😉

Sistem souporabe vozil Avant2Go se v Ljubljani približuje prvi obletnici delovanja. Že od samega začetka je v želji po čimbolj fleksibilnem delovanju poskrbljeno tudi s posebnimi tarifami najemov v nočnem času.

Ne bomo spraševali, kaj imate sami za “nočni čas” … Za nas “nočni čas” pomeni termin od 18. ure popoldne do 8. ure zjutraj :).

Vas zanima, kako izračunamo ceno uporabe izbranega vozila? Kot vam je morda že poznano, cena najema Avant2Go vozil sestoji iz seštevka dveh elementov. Prvi je kilometrina, drugi pa čas najema. Cene se razlikujejo tudi glede na model vozila, ki ga najamete, v vsakem primeru pa omogočajo dostopnost ne glede na izbrani model vozila. Najlažje za razumevanje bo, če vam po posameznem modelu vozila, omenjeno kar prikažemo:

1. Smart ED

Električni Smart (prejšnje generacije – mimogrede, Avant2Go flota bo kmalu obogatena tudi z novimi) je najmanjši član družine Avant2Go vozil in obenem tudi najugodnejši. Cena za prevožen kilometer znaša 20 centov, medtem ko je nočni najem pri postavki časa točno petkrat ugodnejši od dnevnega. Ponoči boste za Smarta po časovnem vidiku odšteli zgolj cent na minuto.

2. Renault ZOE

Simpatična Zoe, ki je zaradi svoje privlačne oblike zelo pri srcu tudi našim uporabnicam, je prostoren avtomobil, ki se obenem lahko pohvali z izredno lahkotnostjo in preprostostjo vožnje. Cena za prevožen kilometer znaša 25 centov, nočni najem pa cent in pol.

3. Nissan Leaf

Nissan Leaf

Leaf je od vseh Avant2Go avtomobilov najbolj luksuzno opremljen. Tako prednji kot zadnji usnjeni sedeži so ogrevani, potniška kabina je prijetna in odlično zatesnjena. Pa še “top” ozvočenje ima. Cenovno je v Avant2Go shemo umeščen enako kot Zoe, kar pomeni nočni najem za cent in pol na minuto.

4. BMW i3

Futuristični i3, ki se lahko pohvali z odličnimi zmogljivostmi in voznimi lastnostmi, je avtomobil, ki združuje BMW-jev užitek v vožnji in najnaprednejše tehnologije. Vsaka vožnja z njim je pravo doživetje. Za prevožen kilometer boste z BMW i3 odšteli 30 centov. Nočna časovna tarifa je ponovno petkrat nižja od dnevne, tokrat znaša 2 centa na minuto.

Celoten cenik Avant2Go souporabe vozil si lahko ogledate na tej povezavi. Nočna tarifa seveda velja tudi za vozila v Murski Soboti.

Nočni najem Avant2Go avtomobilov se torej časovno razteza od zgodnjih večernih ur do zgodnjih jutranjih. Naša želja je, da vam s tem Avant2Go souporabo vozil naredimo še bolj dostopno in prijazno vašim življenjskim navadam.

Tudi nadalje z veseljem prisluhnemo vašim predlogom in željam. Vabljeni, da nam jih zaupate! 😉