V Ljubljani smo odprli novo, težko pričakovano Avant2Go lokacijo. Nahaja se pri Centru Interspar Vič, kar pomeni, da gre za ta trenutek najbolj jugozahodno ljubljansko lokacijo.

Nova lokacija se nahaja na Jamovi cesti 105

S tem je krog ljubljanskih lokacij Avant2Go še širši in bolj ugoden za uporabnike s svojimi mobilnostnimi potrebami v tem delu mesta. Z novo lokacijo se je število v prestolnici povečalo že na 39.

Foto: Center Interspar Vič

Nakupovanje na Viču bo tako še lažje, saj so parkirna mesta nove lokacije domala neposredno pred vhodom centra, ki ponuja številne možnosti raznovrstnih nakupov (v centru se nahaja megamarket Interspar – gre za trgovino največjega tipa), pa tudi kavarne in druge storitve, namenjene poslovnim opravkom, zabavi ali sprostitvi.

Foto: Center Interspar Vič

Odslej se tu nahajajo štiri parkirna mesta za vozila souporabe. Ker parkirišče Centra Interspar Vič (in s tem tudi nova lokacija) stoji za zapornicami, smo tudi v tem primeru uredili možnost odpiranja le-teh s pomočjo preprostega pritiska na gumb v naši mobilni aplikaciji. Tako je dostop na lokacijo vseskozi možen z Jamove ceste.

Štiri nova parkirna mesta za vozila souporabe

Odprtje nove lokacije nas izredno veseli, saj smo zanjo prejeli precejšnje število vaših pobud in predlogov. Zaradi zanimanja za prihodnje obdobje pripravljamo tudi uvedbo dodatnih “kapacitet” na istem območju … 😉

Ponudba na tem območju bo postala še bolj obširna

Spremljajte naša družbena omrežja za sveže informacije! 🙂