Posodobili smo Avant2Go mobilno aplikacijo: Ta vas opremljena z novimi funkcijami in grafično nadgrajena že čaka v App Store. 😉👍

Posodobitev je že na voljo za uporabnike operacijskega sistema iOS. Različica za naprave s sistemom Android pride kmalu.

Aplikacija Avant2Go je eden izmed ključnih elementov, ki omogočajo souporabo vozil. Naš razvojni del ekipe ji zato namenja še posebno pozornost, predvsem pa ima v mislih želje in predloge vas, naših uporabnic in uporabnikov.

Čisto na kratko – posodobljena različica aplikacije Avant2Go prinaša naslednje novosti:

Za začetek smo nadgradili grafično podobo in oblikovanje aplikacije. Sedaj je njen videz nekoliko bolj svež, predvsem pa so meniji še bolj pregledni in preprosti, da omogočajo kar najhitrejše uporabnikovo navigiranje.

Pomembna in zelo koristna nova funkcija je tudi možnost vodenja do izbrane lokacije s pomočjo navigacijskih napotkov virtualne karte. Vklopite jo lahko po izbiri določene lokacije.

Visoko mesto na spisku želja uporabnic in uporabnikov je imel tudi filter lokacij glede na izbran model električnega vozila, saj vse večja pestrost flote Avant2Go omogoča številne različne možnosti izbire vozila glede na potrebe. Sedaj aplikacija omogoča tudi tovrstno izbiranje, poleg tega pa tudi filtriranje lokacij glede na število razpoložljivih parkirnih mest v danem trenutku.

Najnovejši “okrepitvi” za floto Avant2Go sta nova generacija električnega Smarta Fortwo ter prvi električni Smart Forfour.

S posodobitvijo aplikacija Avant2Go prinaša še dve novi praktični funkciji:

Prvo predstavlja možnost pregleda zgodovine najemov vozil glede na izbrano obdobje. V koledarju zgolj označite želeno trajanje obdobja, aplikacija pa vam nato izpiše vse podatke, ki jih potrebujete za pregled svoje mobilnosti s pomočjo souporabe vozil.

Še ena dobrodošla novost je hitra in preprosta možnost poravnave negativnega stanja na uporabniškem računu s kreditno kartico.

Novo različico aplikacije Avant2Go lahko že preizkusite. 😉📱✅