Če še niste zasledili naše zadnje dodane lokacije, v mobilni aplikaciji Avant2Go poglejte proti Gorenjski. Kot vam je verjetno že znano, gre namreč tudi prestolnica te regije pospešeno po poti nove mobilnosti. V Kranju je tako pred nekaj dnevi zaživela še druga lokacija za prevzeme in vračila vozil souporabe.

Nova lokacija se nahaja pri podjetju Iskratel na Laborah. Iskratel je eden vodilnih evropskih proizvajalcev in ponudnikov informacijsko-komunikacijskih rešitev. Podjetje ima 70-letne izkušnje, 900 zaposlenih, lastne razvojne in proizvodne centre ter je lokalno prisotno v več kot 30 državah. Iskratel zagotavlja integrirane telekomunikacijske rešitve za operaterje in ponudnike storitev, za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike.

Prva lokacija, kjer lahko v Kranju že nekaj časa prevzemate in vračate Avant2Go vozila, se nahaja poleg sedeža Mestne občine.

Revija Manager je podjetje Iskratel uvrstila na lestvico najboljših v panogi informacijsko­-komunikacijskih tehnologij. Za dolgoročen uspeh podjetja je pomembna trajnostna naravnanost, zato, kot enega izmed njenih delov, podjetje Iskratel podpira tudi novo mobilnost.

Če boste lokacijo iskali na zemljevidu, vpišite naslov Ljubljanska cesta 24a. Tam so odslej na voljo 4 parkirna mesta za električna vozila iz souporabe ter še 2 parkirni mesti za polnjenje EV. Lokacija, ki je že na seznamu v naši mobilni aplikaciji, je opremljena tudi z dvema polnilnima postajama.

Kmalu bomo v Kranju dodali naslednje lokacije, enako pa velja tudi za Maribor, kjer smo storitev “car sharinga” zagnali ob približno enakem času.