Foto: Reebok Crossfit Ljubljana

“Ko več ne zmoreš veslati s svojimi rokami, začni veslati s svojim srcem,” pravi pregovor, ki mimogrede odlično govori o tem, kako bo ekipa Avant2Go preživela del prihajajočega vikenda …

… v centru Reebok Crossfit (Šmartinska cesta 106 v Ljubljani), hitro rastoči skupnosti za funkcionalno vadbo, bomo sodelovali na 24-urnem “veslanju”. Ekipa Avant2Go bo tako kot ostale sodelujoče na veslaških fitnes napravah skušala preveslati kar največ kilometrov, zato bomo pošteno napeli svoje mišice. Hkrati pa bomo “veslali” tudi s svojim srcem, saj gre za dogodek z dobrodelno noto. Kilometri, ki jih bomo preveslali, bodo namreč osnova za donacijo družinam v stiski.

Vsak preveslani  kilometer pomeni donacijo enega evra družinam v socialni stiski.

Akcija bo potekala v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. Ta se ukvarja s številnimi človekoljubnimi dejavnostmi, ki zajemajo projekte, kot so “botrstvo”, večgeneracijski centri, socialnovarnostni in humanitarni programi, dobrodelne prireditve, dnevi prostovoljstva ter programi psihosocialne pomoči. V različnih aktivnostih, povezanih s centrom Reebok Crossfit Ljubljana, so doslej zbrali že več kot pet tisoč evrov.

Šteje vsak preveslani kilometer! (foto: Reebok Crossfit Ljubljana)

Pri Avant2Go smo se odločili, da ne bomo sprejemali kompromisov. Brezpogojno bomo šli na zmago! 🙂 Če smo čisto iskreni, smo na pomoč poklicali še nekaj krepkih pomočnikov. Verjamemo, da nam ostale sodelujoče ekipe tega ne bodo zamerile – vendarle gre za dober namen :). Konec koncev šteje vsak preveslani kilometer!

Dogodek se bo pričel v petek 26.5. ob 15.uri in bo trajal do sobote do 15. ure.

Dobrodelno 24-urno veslanje bo v centru Reebok Crossfit Ljubljana potekalo drugo leto zapored. Že lani je ta dogodek naletel na odličen odziv. Veslalo je namreč preko 140 veslačev, med njimi številne znane osebnosti in uspešni športniki, tudi letos pa organizatorji pod taktirko prodorne in zavzete Marine Šink pričakujejo najmanj tolikšno število udeležencev. Obenem ne vabijo le veslačev, pač pa sodelujoče lahko pride spodbujati prav vsakdo. Vstopnine namreč ni, ob samem veslanju pa bo potekal tudi zanimiv spremljevalni program.

V tem okviru bo imelo naše druženje poleg športnega naboja tudi informativno noto. Obiskovalcem bomo z veseljem prikazali tudi delovanje sistema souporabe električnih vozil Avant2Go – projekta, katerega prvo obletnico predstavitve v Ljubljani bomo praznovali že čez manj kot mesec dni, kaj kmalu pa bo poleg Murske Sobote na voljo še v nekaterih drugih slovenskih mestih.

Na dogodku lahko izveste tudi mnogo zanimivega o Avant2Go – storitvi souporabe električnih vozil

Na samem dogodku bo prisoten naš svetovalec, ki bo v okviru Avant2Go info točke na voljo za debato, vprašanja in deljenje izkušenj. Iz prve roke boste lahko spoznali delovanje sistema v praksi, saj bomo za čas trajanja dogodka tam postavili testno lokacijo. Na ogled bodo postavljena tudi zanimiva električna vozila iz naše flote.

Tisti, ki vam bo naša vizija mobilnosti sodobnega človeka všeč, boste imeli možnost, da se tam tudi registrirate … Pravzaprav imate možnost, da na spletni strani www.avant2go.com to storite že v tem trenutku, iz domačega naslanjača. Za na dogodku registrirane nove uporabnike bomo sicer že v soboto dopoldne (ob 11. uri) na sami lokaciji izvedli izobraževanje, kjer bodo spoznali električna vozila in funkcionalnosti sistema Avant2Go, s čimer bodo dobro pripravljeni stopili v svet souporabe 100 % električnih vozil.

Vsi, ki imate možnost na kakršen koli način pomagati, vabljeni, da se nam pridružite. Do zadnje kaplje potu in zadnjega atoma kisika v naših mišicah … Za dober namen! 🙂