Saj veste, kako je videti študentsko življenje … Vsakdan običajno zaznamuje obilica aktivnosti, obveznosti in druženja. Pogosto se to odraža v prenatrpanem urniku študenta, ki mu situacijo oteži tudi kar značilno neučinkovita in zahtevna mobilnost tega obdobja. Verjamemo, da je lahko naš novi akcijski paket, ki smo ga pripravili v sodelovanju z Agencijo M servis, za marsikaterega študenta nova, dobrodošla alternativa njegovim dosedanjim vrstam prevoza.

Paket GO Študent bo novo mobilnost mladim še bolj približal

Nov akcijski paket za mlade z nazivom GO Študent je v prvi vrsti lahko namenjen študentom, ki avtomobil uporabljajo občasno – tedaj ko ostale oblike prevoza ne zadostijo njihovim potrebam. Študenti, ki z Avant2Go postanejo del nove mobilnosti, lahko tako vozijo vrhunska električna vozila (ta so jim na voljo vedno, ko jih potrebujejo, obenem pa zanje plačajo le, ko jih uporabljajo).

Svoje vtise in koristi sistema Avant2Go za lastno mobilnost je v spodnjem zapisu strnila naša mlada uporabnica:

Uporabnica Katja: “Tako mi Avant2Go olajša in polepša dan …”

Vrednost novega paketa je 39 € in je v obliki dobroimetja v celoti namenjena uživanju v vožnjah – registracija in izobraževanje sta v paketu tako že vključena.

Svojo mobilnost upravljate in nadzorujete prek pametne naprave

Delovanje sistema Avant2Go je zelo preprosto, mladim pa tudi zelo domače, saj uporabnik večino stvari uredi s pomočjo pametnega telefona. Slednji tedaj postane njegov avtomobilski ključ in denarnica, ki mu omogoča učinkovito in dostopno mobilnost. Uporabnik torej za vozilo plača le, kadar ga uporablja, vključeni pa so vsi stroški: registracija, vinjeta, energija, kasko zavarovanje, zimske gume …

V Ljubljani je lokacijski nabor vse bolj pester in prilagojen najpogostejšim potem prebivalcev

Trenutno je sistem Avant2Go na voljo v štirih slovenskih mestih. V Ljubljani je sistem že zelo razvejan s skoraj 40 lokacijami in prek 100 električnimi vozili, študenti pa se bodo nove akcije lahko razveselili tudi v Kranju in Mariboru, kjer bo ponudba nadgrajena in razširjena v prihodnjem obdobju. Poleg teh lahko električna vozila storitve souporabe najemate tudi v Murski Soboti.

Kot zadnji se je brezemisijski avtomobilski floti Avant2Go pridružil Volkswagen e-Golf

Uporabniki Avant2Go lahko izbirajo med najsodobnejšimi 100 % električnimi vozili, kot so BMW i3, Volkswagen e-Golf, Renault Zoe, Smart ED in Nissan Leaf, kadarkoli jih potrebujejo, 24 ur dnevno, vse dni v letu.

Akcija poteka v sodelovanju z Agencijo M servis

K novi akciji GO Študent lahko pristopijo vsi z veljavnim članstvom v Agenciji M servis in starostjo vsaj 21 let, pri čemer si morajo vozniško dovoljenje lastiti vsaj eno leto. Prijavo v sistem Avant2Go lahko ob izpolnjevanju pogojev uredijo v svoji ePOSLOVALNICI.