Ste se že odločili, s katerim prazničnim darilom boste razveselili svoje najbližje? Kaj pa božičku – ste že pisali?

Avant2Go božiček – videli so ga le redki, ki pravijo, da ima bojda modro kapo 🙂 – je med tem za uporabnike nove mobilnosti v štirih slovenskih mestih letos pripravil majhno presenečenje …

A morda že slišite kraguljčke? 😊

Gre za najboljšo električno limuzino na svetu: Teslo Model S. Avant2Go božiček jo je namreč vključil v svojo ponudbo najemov za Avant2Go uporabnike, tako da lahko odslej svoje eno- ali večdnevne izlete uživate tudi s to lepotico :).

Tesla Model S je navdušujoč avtomobil od glave do peta. Gre za najbolj varno, razburljivo in napredno električno limuzino na svetu. Njene zmogljivosti dvigujejo kocine. Najzmogljivejše različice Modela S lahko s pomočjo dveh elektromotorjev in učinkovitega štirikolesnega pogona do 100 kilometrov na uro pospešijo v manj kot treh sekundah.

Tehnološko najnaprednejši element vozila je t. i. avtopilot, ki bo v različnih oblikah v prihodnosti vgrajen v vsak avtomobil. Ta bo voznika razbremenil stresa pri avtocestni vožnji ter poskrbel za najvišji nivo varnosti svojih potnikov.

Potovanje s Teslo Modelom S je tiho in udobno. V notranjosti vozila kraljuje velikanski, 17-palčni zaslon na dotik, kjer lahko nadzorujemo stanje vozila, odpiramo vrata, obenem pa ta skrbi tudi za informacije ter zabavo. Za slednje gre zasluga predvsem stalni povezanosti na hitro internetno omrežje.

Gre za edinstven vpogled v prihodnost avtomobilizma in človekove mobilnosti, ki je s Teslinim Modelom S že postala sedanjost.

Upamo, da vas ni preveč zaskrbelo, če se doslej še niste pridružili krogu uporabnikov Avant2Go. Naš božiček ima namreč v svoji malhi še eno praznično presenečenje – paket “GO Praznični” s prihrankom 59 evrov!

Paket GO Praznični ima vrednost 39 evrov, pri čemer so vsa vplačana sredstva kot dobroimetje namenjena samim vožnjam z električnimi vozili Avant2Go!

To pomeni, da vstop v svet nove mobilnosti z Avant2Go car sharingom še nikoli ni bil ugodnejši … 😉

V paket sta torej brezplačno že vključena registracija in izobraževanje, kar pomeni, da z nakupom prihranite kar 59 evrov. Paket je na voljo do konca meseca decembra. ❄️

Nakup paketa je povsem preprost. Naročite ga na naši spletni strani s klikom na to povezavo.

Želimo vam nadvse prijeten in s sladkostjo nove mobilnosti polepšan praznični zaključek leta 2017! 💙

Vaša ekipa Avant2Go