V zadovoljstvo nam je, da vam lahko predstavimo naslednjo ljubljansko lokacijo, kjer je mogoče prevzemati in vračati električna vozila sistema Avant2Go. Ta se nahaja na Dunajski cesti ob znanem objektu Vivo cateringa D125, kjer vas čakajo 3 “car sharing” parkirna mesta. Lokacija lepo dopolnjuje ponudbo prevzemno/vračilnih mest za souporabo vozil v tem delu Ljubljane, ki bo v poletnem obdobju dobila še precej novih.

Dunajska cesta je pomembna prometna žila mesta. Povezana je z obročem obvoznice, vodi neposredno v center prestolnice, v njeni bližini pa se nahajajo tudi številna podjetja in fakultete. Gre torej za zelo frekventno območje, kar zadeva mestno mobilnost. Lokacija Vivo catering na naslovu Dunajska cesta 125 dopolnjuje že obstoječo na našem sedežu, ki se nahaja nedaleč stran (Dunajska cesta 140).

Foto: Vivo catering

Partner pri novi Avant2Go lokaciji je podjetje Vivo catering, ki že več kot 20 let uspešno ustvarja dogodke po meri – ekipa organizira pogostitve na poslovnih dogodkih, osebnih praznovanjih, medijskih dogodkih in zabavah. Na Dunajski 125 Vivo catering nudi tudi dnevna kosila, tako da novopečena Avant2Go lokacija lahko služi za hiter skok za potešitev žeje in lakote.

Foto: Vivo catering

Na lokaciji so trenutno 3 parkirna mesta, naslednji načrtovani korak pa bo postavitev polnilne postaje. V Ljubljani bo prihajajočih tednih sicer aktiviranih preko 10 novih lokacij za souporabo vozil. Vabljeni, da nam sledite, saj vas bomo sproti obveščali o vseh novostih.