Število lokacij, kjer lahko uporabniki Avant2Go car sharinga prevzamete in pustite svoje električno vozilo, se je povečalo še za eno. Nova lokacija Tivoli Center se nahaja v Ljubljani, poleg istoimenskega poslovnega objekta. Kmalu sledi še več novosti.

Lokacijo v aplikaciji najdete pod nazivom “Tivoli Center”

Poslovni objekt Tivoli Center stoji ob križišču Celovške, Tivolske, Bleiweisove in Gosposvetske. Nova lokacija bo služila samim uporabnikom poslovnega objekta, predstavljala pa bo tudi odlično izhodiščno točko za preštevilne dejavnosti v njegovi okolici.

Nova lokacija dopolnjuje ponudbo v središču Ljubljane

Središče Ljubljane je tako še bolj preprosto dostopno, saj se tu poleg nove nahajajo še štiri Avant2Go lokacije, in sicer na Cankarjevi (Opera), Trdinovi (poslovalnica Avant car), v garaži pod Kongresnim trgom ter na Vodnikovem trgu (tržnica).

Dve parkirni mesti in električna polnilnica

Lokacija Tivoli Center uporabnikom nudi dve parkirni mesti, opremljena pa je tudi z električno polnilno postajo, ki jo aktivirate na zelo preprost način.

Aplikacija na osveženo karto ljubljanskih Avant2Go lokacij nudi takšen pogled

Z uvedbo nove lokacije se je skupno število le-teh v Ljubljani povečalo na 23, prav kmalu pa vas bomo razveselili še z nekaterimi dodatnimi – večjimi – novostmi. 🙂

Mimogrede, pred časom smo ponudbo Avant2Go lokacij povečali (podvojili) tudi v Murski Soboti. Tam so uporabnikom odslej na voljo štiri – dve novi se nahajata pri centrih BTC in Maximus.

Zaradi čedalje večje frekventnosti povečujemo tudi število parkirnih mest na lokaciji na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (Brnik), ki se odlično dopolnjuje z ljubljanskimi.