Pri Avant2Go se že veselimo prvih mariborskih voženj naših uporabnikov. Še preden ti sedejo za krmilo, je naša redna praksa, da jim na posebej pripravljenem izobraževanju predstavimo ključne funkcionalnosti aplikacije in električnih vozil iz flote Avant2Go.

Prvo mariborsko lokacijo (Rakušev trg) smo že aktivirali, tako da uporabniki že danes lahko začnejo s souporabo in preizkusijo Renault Zoe in BMW i3 z večjima baterijama. Tudi e-Golf pride kmalu ;).

Želimo, da ima vsak član naše družine najboljše znanje in uporabniško izkušnjo Avant2Go storitve, ki bo odslej na voljo tudi v Mariboru.  Zato je prav vsak Avant2Go-jevec deležen dinamičnega izobraževanja na specializirani delavnici, ki je plod naših več kot 4 milijonov prevoženih kilometrov s 100 % električnimi vozili.

Izobraževanja Avant2Go so zelo zanimiva in prijetna. Električna mobilnost je namreč že v svoji osnovi – pri samih vozilih – zelo preprosta. Električno vozilo je povsem enostavno voziti, kar nazorno pove že dejstvo, da ima zgolj eno prestavo. Kljub temu po poskočnosti prekaša marsikatero športno.

To velja tudi za novinca v Avant2Go floti električnih vozil. Volkswagen e-Golf se (tudi v Mariboru) pridružuje modelom BMW i3, Renault ZOE, Smart Electric Drive in Nissan Leaf. Vsestransko uporabnega ljubljenca slovenskih voznikov boste lahko v brezemisijski različici poleg ostalih vozil spoznali že na izobraževanju. V sistem Avant2Go bo vključen e-Golf z najzmogljivejšo ponujeno baterijo. Vas zanima, koliko kilometrov lahko prevozi z enim polnjenjem?

Ko smo že pri polnjenju – tudi to vam bo predstavila usposobljena ekipa Avant2Go – vključno z delovanjem inovativne mobilne aplikacije, ki omogoča preprosto in učinkovito souporabo.

V Mariboru bo v prvi fazi na voljo 5 lokacij za souporabo vozil Avant2Go ter 10 do 20 vozil, v naslednji fazi pa ekipa načrtuje še dodatnih 5 lokacij (in vključitev novih vozil).  Celotna Avant2Go flota bo do konca poletja po načrtih že presegla 100 vozil, ki bodo na voljo v Ljubljani, Mariboru, Kranju in Murski Soboti, kmalu pa se obeta tudi širitev v prvo mesto izven slovenskih meja.