Do tega petka vas lepo vabimo v mariborski nakupovalno-zabaviščni center Europark. Da se ne boste spraševali zakaj, vam že kar takoj na začetku zaupamo, da se tam nahajata dva lepotca iz Avantcarjeve elektro flote – BMW i3 in Tesla Model S.

BMW i3 in Tesla Model S bosta na ogled do petka

Upamo, da sta že sami vozili dovolj velik magnet, da se med obiskom centra zaustavite tudi ob našem razstavnem prostoru, a to seveda ni vse. Na sami lokaciji smo namreč vzpostavili tudi začasno testno lokacijo Avant2Go car sharinga. Naša ekipa vam bo tako lahko iz prve roke demonstrirala delovanje sistema, ki smo ga v preteklem tednu predstavili tudi v Mariboru.

Avant2Go – iz prve roke

Izkusili boste lahko, kako z uporabo mobilne aplikacije upravljate rezervacijo vozila, ga odklenete in zaklenete, pa tudi nadzorujete vse želeno tekom poteka najema. Na samem razstavnem prostoru lahko začnete tudi svoje članstvo v Avant2Go sistemu souporabe vozil. Prve nove mariborske uporabnike, ki bodo lahko uživali v zmogljivostih električnih vozilih BMW i3, Volkswagen e-golf in Renault zoe, bomo izobrazili in aktivirali že v tem mesecu, redno delovanje sistema na predstavljenih mariborskih lokacijah pa načrtujemo še v mesecu avgustu.

BMW tudi z elektrifikacijo svojega voznega parka ne zanemarja športnosti

BMW i3 je že vse od začetka del flote Avant2Go. Odlikujejo ga prave športne zmogljivosti (pospešek od 0 – 100 km/h, 7,2 sekunde) in tipični BMW-jev užitek v vožnji. Gre za prvi velikoserijski avtomobil s karoserijo iz ogljikovih vlaken. Od prvega do zadnjega koraka je izdelan z mislijo na okolje. V Avant2Go car sharing floto je vključena tudi različica z večjo baterijo kapacitete 33 kWh. V teoriji lahko i3 (33 kWh) z enim polnjenjem prevozi tudi do 300 kilometrov.

Visokotehnološka mojstrovina – Tesla Model S

V Europarku bo obiskovalcem na ogled postavljena tudi tehnološka zvezda Tesla Model S vizionarja Elona Muska, ki s svojimi inovacijami spreminja globalni pogled na mobilnost – gre za najboljšo električno limuzino na svetu. Kljub temu, da na prvi pogled izgleda, da gre za elegantno limuzino, zmogljivosti tega vozila govorijo, da gre za pravega superšportnika. V najzmogljivejši različici Teslin Model S namreč zmore preko 700 “konjev” in dirkaški 3-sekundni pospešek z mesta do 100 kilometrov na uro. Poleg tega je opremljen tudi z vso potrebno tehnologijo za avtonomno vožnjo, ki jo bomo v nekaj letih lahko koristili vsak dan.

Vabljeni v Europark Maribor

Vabljeni, da nas obiščete. Na vsa vprašanja o delovanju sistema souporabe električnih vozil Avant2Go v Mariboru ter razstavljenih vozilih, vam bodo člani naše ekipe z veseljem odgovorili! 😉