Včeraj smo s aktivirali novo lokacijo v Stegnah, kar nas zelo veseli, saj smo za postavitev na tem mestu slišali precej vaših pobud. S podpornikoma – Kavarno Čuk ter podjetjem Solvera Lynx – smo prerezali trak pred tremi novimi parkirnimi mesti za električna vozila Avant2Go, katerim je na tu na voljo tudi polnilnica …

 

Krog ljubljanskih lokacij se je s tem še dodatno razširil proti severozahodu mestnega območja. V naslednji fazi se bomo trudili tudi za lokacije s katerimi bomo prestolnico še bolje povezali navzven (Rudnik, Vič, Šiška …).

 

Nova lokacija v Stegnah je pomembna tudi zato, ker je v tem delu Ljubljane postavljena kot prva. Nudi tri mesta za Avant2Go souporabo in eno polnilno postajo z dvema priključnima mestoma. Na fotografiji (z desne): dr. Otmar Zorn in Matej Čer.

 

Otvoritev so pospremili (z leve): Arne Mislej (CEO Solvera Lynx), Martina Ring (COO Solvera Lynx) in Matej Čer (prokurist Avant car).

 

Lokacijo smo odprli v sodelovanju s partnerjema Kavarno Čuk in tehnološkim podjetjem Solvera Lynx

 

Kavarna Čuk poleg najboljše kave v Stegnah slovi tudi po … (Foto: Kavarna Čuk)

 

… čudovitem sodobnem ambientu, ki nudi odlično okolje za poslovne sestanke ali sprostitev. (Foto: Kavarna Čuk)

 

S podjetjem Solvera Lynx delimo tudi nekatere skupne poglede glede možnih poti razvoja v prihodnosti. (Foto: Solvera Lynx)

 

Njihovi strokovnjaki namreč uvajajo sodobne informacijske tehnologije in napredne energetske storitve na zahtevna tehnična področja v energetiki, industriji in transportu. Tudi sami bodo seveda med uporabniki sistema Avant2Go. (Foto: Solvera Lynx)

 

Gre za že 36. lokacijo v Ljubljani (skupaj z letališčem), kjer lahko uporabniki Avant2Go prevzemajo in vračajo svoja električna vozila. Skupaj z ostalimi mesti se je številka povzpela že preko 40. S koncem meseca avgusta bo vozil za souporabo že preko 100. Na lokaciji Kavarna Čuk – Stegne smo prvič v Ljubljani predstavili tudi e-Golfa z daljšim dosegom (do 300 kilometrov), ki bo kmalu tudi del ljubljanske Avant2Go flote.

 

Kompaktna in zmogljiva polnilna postaja omogoča polnjenje dveh Avant2Go vozil hkrati – z vključevanjem vozil z daljšim dosegom pa polnjenja postajajo še udobnejša.

 

Kavarna Čuk in Solvera Lynx sta poskrbela tudi za udobnejšo mobilnost nosečnic in mamic z majhnimi otroki , saj sta zanje uredila posebno parkirno mesto (za katerokoli vozilo) – široko in lahko dostopno. Želja snovalcev je s primerom dobre prakse spodbuditi tudi ostale lastnike in upravljalce parkirnih prostorov, da se odločijo za podoben korak, ki nedvomno olajša parkiranje, vstopanje in izstopanje …

 

Tudi v bodoče ne bomo počivali. Nedavno smo odprli tudi prvi lokaciji v Mariboru in Kranju. Gremo vztrajno naprej!