V leto 2017 smo vstopili z željo, da čim uspešneje nadaljujemo začrtano delo, kateremu smo temelje postavili v preteklem letu. Naši načrti v letošnjem letu temeljijo predvsem na gradnji čim prijetnejše in učinkovite uporabniške izkušnje. V ta namen konstantno širimo nabor Avant2Go lokacij, ki jih skušamo sistematično razvrščati po Ljubljani.

Avant2Go Ljubljana

Tako odslej izgleda zemljevid Avant2Go lokacij v Ljubljani

Do nedavnega ste lahko ljubljanski uporabniki vozila prevzemali in puščali na šestnajstih različnih lokacijah. Tem pa smo sedaj dodali še šest novih.

Mimogrede … nabor lokacij bomo širili tudi v Murski Soboti. Tam sta trenutno na voljo dve različni.

Poleg Murske Sobote smo nove lokacije aktivirali še v Ljubljani. Vozila za souporabo lahko po novem prevzamete in pustite tudi v bližini železniške postaje (na severni strani: Telekom – Hacquetova; na južni strani: Kotnikova 36), ob koseškem bajerju (Bistro Avšič), na Bratovševi ploščadi (Ulica 7. septembra), v Štepanjskem naselju (pri trgovini Lidl) ter pri Polikliniki – UKC Ljubljana (Vrhovčeva ulica).

Celoten seznam Avant2Go lokacij si lahko najenostavneje ogledate s tem, da si na svoj pametni mobilni telefon naložite našo aplikacijo. Tukaj jo dobite za iOS, tukaj pa za Android.

Srečno in uspešno 2017! Naj bo v znamenju deljenja veselja, nasmehov in avtomobilov. 😉