Že konec zime smo v naši ekipi trdo delali, da smo vam lahko v zadnjem marčevskem tednu v souporabo predali nekatere novosti … 😉

Gre za tri nove Avant2Go lokacije in nova električna vozila – Smarte Fortwo in Forfour.

Prva nova lokacija se nahaja v Ljubljani, in sicer ob poslopju Addiko Bank za Bežigradom. Z njo smo še dopolnili ponudbo ob Dunajski cesti, eni glavnih ljubljanskih prometnih žil.

Tu se odslej nahajajo štiri nova parkirna mesta za vozila souporabe ter še ena dodatna polnilnica za električne avtomobile.

 

Štiri parkirna mesta tvorijo tudi drugo novo lokacijo, ki se nahaja ob Celovški cesti v Ljubljani, pred sedežem LPP – Ljubljanskega potniškega prometa.

 

Novi ljubljanski lokaciji stojita za zapornicama, zaradi česar je že domala od vsega začetka delovanja sistema v naši aplikaciji na voljo tudi posebna funkcija, ki zapornico odpre s preprostim pritiskom na gumb.

Z uvedbo novih dveh smo skupno število ljubljanskih lokacij povečali že na 38

 

Ponudbo smo nadgradili tudi v Mariboru, kjer smo uvedli novo lokacijo ob pohorski vzpenjači. Gre za peto mariborsko lokacijo po vrsti, ki bo skupaj z ostalimi tvorila osnovo za nadaljnji razvoj in rast sistema v prestolnici Štajerske.

Na tej lokaciji so za vozila souporabe rezervirana štiri parkirna mesta, opremljena pa je tudi z električno polnilnico. 🔋🔌

 

Pred časom smo v souporabo predali prvi dve vozili Smart Electric Drive nove generacije. Gre za dvosedežno in prvič tudi štirisedežno različico tega vozila. Po vaših odličnih odzivih nam je hitro postalo jasno, da dolgo ne gre odlašati. Vse moči smo torej usmerili v okrepitev flote s še več primerki teh odličnih mestnih vozil. 🚘

Na ulice Ljubljane in Maribora so tako zapeljali že naslednji Smarti, ki jim jih bo postopoma sledilo še več.

Tukaj lahko preberete več o novem Smartu Fortwo ED, oziroma Smartu Forfour ED.

Medtem je naša logistična ekipa večini vozil že nadela tudi spomladansko obutev. Potem, ko je s koncem januarja prišel rok za novo letno vinjeto (brez skrbi, prav vsa vozila v souporabi jo imajo), smo vozilom ponovno nadeli še letne pnevmatike, da bi bila vaša vožnja še bolj varna in optimalno prilagojena razmeram na cestah.

Obljubljamo, da bo letošnja pomlad prinesla še več veselih novic za vas, naše cenjene uporabnice in uporabnike. Sledijo nova vozila in nove lokacije – slednje tudi v predelih naših mest, kjer si jih vi in mi najbolj želimo … Za “dnevno sveže” informacije še naprej spremljajte naša družbena omrežja. 😛💙