Floti Avant2Go sta se pravkar pridružila še dva novinca: Smart Fortwo in Smart Forfour – seveda v 100 % električnih različicah.

Uvedba dveh novih modelov v našo floto nas zelo veseli. Oba sta se namreč v testnem obdobju od konca lanske jeseni odlično odrezala. Z njimi smo prevozili kar nekaj kilometrov, zvečine v urbanih središčih, kjer tudi več kot udobno domujeta.

“Majhna”, a močna okrepitev flote … 🙂

Oba sta zelo prijetna mobilnostna sopotnika, saj vozniku in sopotniku/sopotnikom nudita nezahtevno in sproščujočo vožnjo. Nekoliko podrobnejše informacije o posameznem modelu (njuna opisa) lahko na našem blogu pričakujete v prihodnjih dneh …

Smart Fortwo

Še boljše bo, da novega Smarta preizkusite kar sami. Obe različici že lahko poiščete v Avant2Go mobilni aplikaciji. Vozili se za zdaj nahajata v Ljubljani. Kmalu bomo v floto dodali še več Smartov nove generacije (tudi v preostala mesta – Maribor, Kranj in Mursko Soboto), nadalje pa bomo njihovo število večali skladno s povpraševanjem in (pozitivnimi) odzivi vas, naših cenjenih uporabnikov.

Smart Forfour

Smart v floti Avant2Go ni novinec. Predhodna generacija je bila doslej eden najpomembnejših členov naše ponudbe in ena najpriljubljenejših izbir uporabnikov za krajše vožnje. Brez skrbi, tudi ta vozila bodo še precej časa vozila po ulicah slovenskih mest.

Novi Smart Fortwo bo nasledil predhodnika tudi s cenovnega vidika

Novi dvosedežni Smart (Fortwo) ohranja ceno predhodnika, kar pomeni, da je umeščen na začetek naše cenovne lestvice.

Gre torej za 0,05 evra na minuto najema (0,01 evra ponoči) ter 0,2 evra na prevožen kilometer.

Električni Smart lahko prvič prevaža tudi štiri potnike

Električni Smart ima torej prvič v zgodovini obstoja modela tudi štiri sedeže in zelo veseli smo, da je postal tudi del naše ponudbe.

Smart Forfour je skladno s svojim nekoliko večjim “prostorskim razkošjem” umeščen med Smarta Fortwo in priljubljeno Renaultovo električno prvakinjo Zoe (enako ceno ima tudi Nissan Leaf). Smarta Forfour tako lahko najamete za 0,06 evra na minuto (0,015 ponoči) ter 0,23 evra na prevožen kilometer.

Z uvedbo dveh novih modelov smo še okrepili ponudbeno pestrost brezemisijske flote Avant2Go, ki jo sedaj tvori kar sedem različnih modelov vozil. Več informacij o njih lahko preverite na spodnjih povezavah:

1. Smart Electric Drive (prejšnja generacija)
2. Smart Fortwo Electric Drive (nova generacija)
3. Smart Forfour Electric Drive (nova generacija)
4. Nissan Leaf
5. Renault ZOE (22 kWh in 41 kWh)
6. BMW i3 (22 kWh in 33 kWh)
7. Volkswagen e-Golf (nova generacija)